Ako funguje náš organizmus

Ako náš organizmus funguje? 

To, ako by sme sa mali starať o náš organizmus, môžeme prirovnať aj k starostlivosti o auto. Ak chceme, aby nám dobre fungovalo a vyzeralo dobre,  potrebujeme sa starať o jeho vzhľad aj motorovú stránku . 

   Človek je naprogramovaný  tak , aby jedol to , čo mu dala príroda.  PRÍKLAD :  Ak  auto funguje na benzínový pohon, tak do neho nebudeme tankovať diesel.

   Naše telo potrebuje to, čo vytvorila príroda. Produkty ( prírodné liečivá ) obsahujú maximum toho, čo vytvorila príroda a majú najvyššiu certifikáciu, ktorá adekvátne zodpovedá potrebám ľudského organizmu. 

Produkty sú označené PTN – najvyššia organická hodnota ( sklenený obal ) . Plnené pod tlakom 1000 barov , špeciálne zloženie skla. Čínska medicína stará 6000 rokov. 

 

,, Stávaš sa tým čo ješ,, s týmto vyjadrením musím úplne súhlasiť , proste je to TAK! 

Zdravotný problém na nás nespadol ,, len tak z neba ,, . Zdravotný problém nám v tele vznikol z toho , že ,, dnešné potraviny,,  ktoré máme, už nie sú tie potraviny ktoré sme mali niekedy, keď sa na Slovensku veľa vecí pestovalo a teraz sa všetko k nám dováža. Zoberme si také ovocie . Na pultoch v obchodných domoch  to vyzerá veľmi čerstvo . Keď sa pozrieme na krajinu pôvodu tak sú to ďaleké krajiny. Je možné aby to ovocie , ktoré cestuje takú diaľku vyzeralo po takej dobe tak čerstvé? Môj názor je že určite nie.  V ovocí a v zelenine máme v dnešnej dobe veľmi veľa chemických konzervantov , ktoré nie sú pre náš organizmus veľmi prospešné. 

Vysvetlím vám ako to v našom organizme funguje a aká je pravda.

Človek je naprogramovaný tak , aby jedol to čo mu dala príroda.  Príklad s autom : Ak je auto na benzín , tak nebudeme do neho tankovať diesel ( naftu ).

Čo naše telo potrebuje sú : sacharidy , tuky , bielkoviny  – stavebný materiál

Náš organizmus by mal dostávať do tela správny pomer bielkovín ,taktiež  vhodné množstvo sacharidov ktoré sú energetickým materiálom . Tiež potrebujeme správne množstvo tuku ktorý je rozpúšťadlom vitamínov, ale aj zásoba energetického materiálu.

Kľúčom biochemických  procesov ktoré sú tvorené stopovými prvkami. Stopové prvky sú enzymatickým aktivátorom .  Enzýmy  uľahčujú a spúšťajú procesy nutné pre chod organizmu. Napríklad syntéza určitého faktora v ľudskom organizme .

Enzým je založený z bielkoviny a koenzýmu ( nebielkovinový prvok ). Väčšinou sú to stopové prvky  ako mangán, molybdén , zinok kľúčové pre náš organizmus .

Bielkovín je dostatok, až zaťažujú organizmus, ale chýbajú vitamíny a stopové prvky . Suplemenácia – doplniť ak niečo v organizme chýba , procesy v organizme nefungujú správne . A preto aby v organizme nič nechýbalo, aby organizmus správne pracoval, potrebujeme ostatné veci dodať.

Naše telo , potrebuje to , čo vytvorila príroda. Produkty  obsahujú maximum toho, čo vytvorila príroda a má najvyššiu certifikáciu toho , čo človek očakáva . Keď príliš veľa jeme, tak sa to premieňa, mení na tuky, ktoré zaťažujú pečeň .

Potrebujeme tiež uhľovodíky, z čoho máme energiu. Nie je dobre prijímať veľa sacharidov, lebo sa ukladajú v postave a v tukoch.

Potrebujeme stopové prvky – zinok, mangán, molybdén . Sú veľmi dôležité , preto lebo človek reguluje svoje životné potreby pomocou enzýmov.

Enzým – je časť bielkovín, zaktivizuje to koenzým – to je stopový prvok .  Ak tam koenzým  nie je, tak oxidácia neprebehne.

Príklad produkcia inzulínu : reguluje cukor v krvi a keď sa to neuskutoční , tak organizmus hneď reaguje.

Tento enzým, určuje úroveň inzulínu a keď ho neprodukuje to znamená , že budeme mať cukrovku  na celý život. A my sa dokážeme odblokovať a to  dokáže tento preparát DEŇ a NOC . Naše bunky dokážu produkovať enzýmy.

Mäso by sa malo jesť  10 -20g na 10kg váhy . Črevo musí obsahovať správnu flóru a amoniak sa nesmie dostať do pečene. Ak sa amoniak dostane do pečene, prestane produkovať dopamín.

Keď sa mäso dostatočne nepožuje , dostane sa do čriev . Enzýmy tento kus mäsa , len povrchovo dokážu rozložiť a v tom kuse potom nastáva hnilobný proces.

Je faktor , ktorý dokáže odblokovať  produkciu enzýmov a to znamená, že naše bunky dokážu produkovať enzýmy proti rakovine , proti gangréne , máme autoregeneračný systém. Naši ľudia majú najlepšiu schopnosť na zmenené podmienky a to vie spôsobiť DEŇ a NOC.

Inzulín je hormón produkovaný v podžalúdkovej žľaze . Umožňuje aby glukóza ( cukor ) získaná z potraviny sa dostala do vnútra bunky.

Amoniak – je plyn , dopamín – chemická látka vznikajúca v mozgu.  Funguje ako neurohormón – je hormón ktorý riadi telo aby správne fungovalo.

Dopamín – je činiteľ, ktorý spôsobuje depresiu, reguluje činnosť štítnej žľazy

Štítna žľaza – zle pracujú nadobličky, vajíčkovody , podmozgová žľaza

U detí dochádza ku krátkodobej pamäti.

Ak sa dieťa v škole nevie sústrediť, spomenúť si , vypadáva pamäť – príčinou  je amoniak ktorý blokuje sinapsi – veľmi dobrá je cvikla.

Štíhli ľudia – sú rýchlejšie chorí , lebo v tuku nie je tukové tkanivo a preto množstvo toxínov sa nedokáže prefiltrovať cez obličky ani vtedy , ak by boli naplno aktívne . Vtedy je to choroba autoimunity.

Objavia sa alergie, choroby, ktoré sú spôsobované tým, že organizmus si začína vytvárať protilátky.

Hlboký spánok – vytvorí sa v tele dobrá oxidácia a naviazanie toxínov a vtedy pečeň odpočíva.

Chyby ktoré ľudia robia

Prejedanie – keď jeme večer, veľmi to zaťažuje pečeň . Pečeň by mala odpočívať.

Prejedanie sa a nepravidelné stravovanie

Maškrtenie medzi hlavnými jedlami 

Veľa soli v konzervantoch

Keď jeme veľa mäsa , veľa bielkovín zaťažuje organizmus, pribúda tuk.

Kyselina močová – môže to ísť až k ochoreniu DNA a k poruche obličiek.

Príliš veľa bielkovín je tak nebezpečné , ako príliš veľa cukru.

Treba si všímať stopové prvky – ktoré sú pre nás veľmi dôležité. 

Výrobky  sú označené PTN  –  najvyššia organická hodnota ( sklenený obal ). Plnené pod tlakom 1000 barov , špeciálne zloženie skla . Čínska medicína stará 6000 rokov.

Sepsa – septický stav ( otrava krvi ) nesprávne lieky – človek môže zomrieť ( zlá diagnóza u lekára )

Lieky majú príliš veľa vedľajších účinkov , ktoré sa objavujú za 1 rok 3 – 4 krát.

Crohnová choroba – choroba hrubého čreva ( zápal ) . Kyselina mliečna a maslová , poškodená  flóra hrubého čreva .

Keď nemáme v tele vhodné baktérie, kostídium  zodpovedá za 75% rakovinotvorných ochorení .

Prothehus – ( baktérie ) mení prostredie z kyslého na zásadité pôsobením amoniaku.

Amoniak- dostáva sa do pečene a ničí výrobu glutatiónu .   Glutatión  – zodpovedá za viac ako 530 enzýmov

Glutatión – prispieva k vytvoreniu imunitného procesu

Pokiaľ Vás tieto informácie zaujali , chcete bližšie informácie , alebo si chcete dať svoje zdravie do poriadku, tak nás kontaktujte, radi vám pomôžeme a všetko vysvetlíme.